VOOR KUNST EN LIJSTEN...

Designverlichting bij ArtXpoze. Interieur en Licht toont sinds kort een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.


* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN;

* NU OOK DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is sinds kort een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* AKTUELE OPENENINGSTIJDEN
ArtXpoze en Interieur en Licht zijn wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.
Op de donderdagochtend is Anneke Bulstra van Interieur en Licht persoonlijk aanwezig voor licht- en interieuradvies. De rest van de week werkt zij uitsluitend op afspraak.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen. U kunt ook alvast een kijkje binnen nemen via onze virtuele 360-graden tour als u hier klikt. Door de pijl te volgen en met de linker muisknop te klikken kunt U virtueel door onze galerie- en kunstuitleenruimtes rondlopen en als U de linkermuisknop op een bepaalde plek vasthoudt en sleept, dan kunt U vanaf die plek 360 graden rondkijken.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

* ARTXPOZE OP TWITTER:

ArtXpoze op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:

ArtXpoze op Facebook: Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.