VOOR KUNST EN LIJSTEN...


* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN;

* OPENINGSTIJDEN EN NAJAARS-ACTIE KUNSTUITLEEN

* ArtXpoze is wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

* De herfst is dit jaar vroeg begonnen, dus is het een goed moment voor iets moois aan de wand. We hebben weer allerlei nieuwe lijstprofielen binnen gekregen en ook de kunstcollectie is weer aangevuld. In de Kunstuitleen hebben we van half september tot eind oktober een mooie actie voor nieuwe leden. Wie in deze periode lid wordt betaalt geen inschrijfkosten a € 9,50 en ontvangt daarnaast een leuk kunstzinnig welkomst cadeautje.

* NIEUWE KUNST
Onlangs hebben we weer een aantal prachtige nieuwe schilderijen van Ineke ten Kaate in collectie gekregen ( zie foto hierboven). Deze werken zijn zowel te huur als te koop.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen. U kunt ook alvast een kijkje binnen nemen via onze virtuele 360-graden tour als u hier klikt. Door de pijl te volgen en met de linker muisknop te klikken kunt U virtueel door onze galerie- en kunstuitleenruimtes rondlopen en als U de linkermuisknop op een bepaalde plek vasthoudt en sleept, dan kunt U vanaf die plek 360 graden rondkijken.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

* ARTXPOZE OP TWITTER:

ArtXpoze op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:

ArtXpoze op Facebook: Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.