ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

Welkom in onze vernieuwde galerie. Tijdens de lockdown hebben we onze rumtes opnieuw ingericht, waardoor we u nu nog fijner kunnen ontvangen.


* OPENING OP AFSPRAAK WINTER/VOORJAAR 2022
Momenteel zijn we volledig geopend, maar wel uitsluitend op afspraak. De verwachting is dat we dit tot de zomerstop niet meer gaan veranderen.

U kunt voor het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur; het telefoonnummer voor ArtXpoze is 036-5225229.
Het telefoonnummer voor Interieur en Licht is 036-5221111.
Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen op onze homepage.

* HERINRICHTING ARTXPOZE
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Zeewolde.
De drie ruimtes zijn opnieuw ingedeeld en een stuk ruimer van opzet geworden. Bij de balie hebben we doorzichtige schermen gehangen, uitgevoerd als inlijstingen om in stijl te blijven. Daarnaast is de lijstenpresentatie vernieuwd, de verlichtingspresentatie verplaatst en is er nu prachtige glaskunst van Loranto te koop via onze Galerie.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door hier te klikken. In de catalogus staat ongeveer een derde deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

BEZOEKEN EN BEREIKBAARHEID:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.


Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Vaak wordt U meestal meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Ermelo en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

ArtXpoze op Facebook: Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


* ARTXPOZE OP FACEBOOK

ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

* ARTXPOZE OP TWITTER:

ArtXpoze op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Naast Facebook is ArtXpoze ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland