Tekstversie

In het geografisch hart van Nederland

ArtXpoze en Interieur en Licht


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* GEOPEND OP AFSPRAAK TOT ZOMERSLUITING

Sinds enige tijd zijn we weer volledig geopend, op afspraak. Dat blijft zo tot onze zomersluiting, die begint op zaterdag 31 juli en loopt tot en met dinsdag 31 augustus.

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 036-5225229 voor ArtXpoze of met 036-5221111 voor Interieur en Licht.

* HERINRICHTING ARTXPOZE
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Zeewolde.
De drie ruimtes zijn opnieuw ingedeeld en een stuk ruimer van opzet geworden. Bij de balie hebben we doorzichtige schermen opgehangen, uitgevoerd als inlijstingen, om in stijl te blijven. Daarnaast is de lijstenpresentatie vernieuwd, de verlichtingspresentatie verplaatst en is er nu prachtige glaskunst van Loranto te koop via onze Galerie.

* OPENING ZOMER 2021 EN MAATREGELEN IVM CORONA

Maatregelen ivm Corona-preventie: Ook na de 2e lockdown kunt u ons weer op afspraak bezoeken.


* OPENING NA DE LOCKDOWN
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht weer open op afspraak. Na de vorige lockdown hebben we daar al een half jaar ervaring mee opgedaan en dat beviel beter dan verwacht. Doordat we het afspraaksysteem hanteren weet u dat u meteen wordt geholpen en daarbij de onverdeelde aandacht heeft. Door het afschaffen van de (beperkte) vaste openingsuren zijn er ook meer momenten in de week waarop u bij ons terecht kunt voor bezoek. Dat kan overdag zijn, maar soms ook in de vooravond voor wie overdag niet in de gelegenheid is door werk.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. Aangezien wij niet aan de 1,5 meter regels kunnen voldoen hanteren we geen vrije inloop meer. Op deze manier kunt u ons veilig bezoeken. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een apart wachtplekje ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten. We stellen het gebruik van mondkapjes binnen niet verplicht, omdat u in principe alleen met uw eigen gezelschap bent. U bent uiteraard vrij ze wel te gebruiken en als u er op staat dat onze medewerker dat ook doet, kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen toch goed en veilig van dienst zijn.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door op de foto hier onder te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

Cosy gemaakt door Wil Mijer Van de wereldwijd bekende fotografe Wil Mijer hebben we een aantal foto's exclusief in collectie. Ze zijn verder wel te zien op internet bij de diverse fora, maar in print zijn ze alleen via een zeer gelimiteerde oplage te koop of te huur via onze Kunstuitleen.

DESIGNVERLICHTING EN NIEUWE LIJSTEN

Designverlichting bij ArtXpoze. Anneke Bulstra toont met Interieur en Licht een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.


* INTERIEUR EN LICHT TOONT DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is een presentatie met designverlichting ingericht door Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

Het bijzondere van de Kunstuitleen van ArtXpoze in Zeewolde is dat de collectie vrijwel volledig uit originele schilderijen bestaat. Waar U bij andere Kunstuitlenen veel reproducties aantreft vindt U bij ons vooral originele hedendaagse, kleurrijke kunst op canvasdoek. Dus als U al langer met het idee speelt om wat moois voor aan de muur te zoeken: wordt gewoon lid. De prijzen zijn alleszins betaalbaar en de helft van het huurbedrag bestaat uit een spaardeel waarmee U bij aankoop van een schilderij een (aan)betaling kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons eens vrijblijvend, maar op afspraak, tijdens onze openingsuren. (Klik hier.)

Casper Faassen Van deze inmiddels bekende kunstenaar zijn er nu een aantal mooie werken in collectie. Dit werk met de titel Portrait hebben wij inmiddels bij iemand thuis op mogen hangen.

NIEUWE KUNST VAN DIVERSE KUNSTENAARS

Ook in de Kunstcollectie van ArtXpoze...


Na een schitterende expositie met recent werk van Ineke ten Kaate hebben we een aantal van deze werken in de collectie van ArtXpoze opgenomen. De nieuwe schilderijen zijn te huur en te koop via de Kunstuitleen. De afgelopen periode is onze collectie uitgebreid met nieuw werk van o.a. Selwyn Senatori, Jochem de Graaf, Henry Brand, en Casper Faassen. Ook deze werken zijn te koop of te huur via onze Kunstuitleen.

Momenteel is er tevens een kleine selectie mooie, zeer exclusief ingelijste zeefdrukken van Hubert Sabelis in huis. Deze zijn niet te leen, maar wel beschikbaar voor verkoop.

Kortom: keus uit honderden originele kunstwerken voor betaalbare prijzen, zoals het schilderij hier naast van de bekende kunstenares Wilhelmien Nijboer. Wilt U dit kunstwerk of een ander mooi schilderij in Uw huis? Word dan nu lid van de Kunstuitleen of koop het via onze Galerie.

Balletdanseres van Ineke ten Kaate: één van de prachtige schilderijen van Ineke ten Kaate in onze uitleen- en verkoopcollectie.

WEETJES OVER ONS BEDRIJF EN DE WEBSITE:

ArtXpoze: de Kunstuitleenruimte en de lijstenmakerij; keus uit honderden schilderijen en ruim 1500 verschillende lijstprofielen.


ArtXpoze is een modern bedrijf, met enthousiaste mensen, goed vakmanschap en ouderwetse service. Een bedrijf, dat diverse diensten aanbiedt rondom inlijsten, kunstverkoop en kunstuitleen. Daarnaast bieden we ook diensten aan als (verkoop)styling, inrichtingsadviezen en verlichtingslichtplannen met samenwerkingspartner Interieur en Licht. Op deze website treft U informatie aan over de vele mogelijkheden die ArtXpoze U kan bieden.

Bij ArtXpoze vindt U een combinatie van diensten onder één dak, die elkaar naadloos aanvullen. Zo hebben wij een ruim gesorteerde LIJSTENMAKERIJ en in onze GALERIE/KUNSTUITLEEN kunt U een keus maken uit enkele honderden originele schilderijen van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op de SERVICEPAGINA'S kunt U alles vinden over kontaktgegevens, openingstijden, route en de overige diensten die ArtXpoze U verder nog kan bieden op het gebied van waardebepaling, kunstbemiddeling, inrichtingsadvies en meer... Door deze combinatie van diensten hoeft U niet meer van winkel naar winkel. U vraagt het; wij zorgen ervoor! Makkelijker kan het niet. Over het algemeen hebben we over alles wat we voor U kunnen doen informatie geplaatst op onze site. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde zoekmachine of op de SERVICEPAGINA'S naar de SITEMAP gaan. U kunt dan heel makkelijk een bepaald onderwerp opzoeken. Mocht er iets zijn rondom deze vakgebieden dat niet genoemd staat op onze site; vraag er gerust naar. Ook dan zullen we naar een oplossing zoeken of kunnen we U doorverwijzen naar een ander bedrijf. We beschikken wat dat betreft over een zeer uitgebreid netwerk.

Graag verwelkomen wij U bij ArtXpoze

Allez Bleu, een schilderij van de Tour de France. Ineke ten Kaate volgde eerst de Tour de France en een jaar later kwam ze met een hele serie schilderijen die ze exposeerde bij de diverse finish-plekken van de Tour. Een aantal van die werken is bij ArtXpoze te huur en te koop.

Diversiteit; 2 schilderijen, 2 stijlen...


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland