Tekstversie

In het geografisch hart van Nederland

Nieuwe ingang ArtXpoze en Interieur en Licht. Afgelopen zomer hebben we de ingang verplaatst naar de ruimte waar nu meer activiteiten onder één dak samengevoegd zijn.


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* OPEN-HUIS MIDDAG ZATERDAG 19 NOVEMBER
Deze week is het Nationale Kunstweek en wij willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag 19 november van 13 tot 16 uur is er een open-huis middag bij Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze. Sinds het begin van Corona zijn we steeds open op afspraak, maar om de zoveel tijd organiseren we een inloopdag voor mensen die eens vrijblijvend binnen willen lopen om kennis te maken of die al lid of klant zijn, maar zich liever niet vastleggen op een exact tijdstip. Komende zaterdag is weer zo'n dag en we heten iedereen van harte welkom tussen 13 en 16 uur. In de aanloop naar de feestdagen hebben we weer allerlei mooie nieuwe kunst en lijsten in de collectie en een fijn welkomstcadeau voor nieuwe leden van de Kunstuitleen. Daarnaast is er voor alle bezoekers een gratis nieuwe Kunstkrant, editie november/december. (Zolang de voorraad strekt.)
Voor wie zaterdag niet kan zijn we voor het maken van een bezoek afspraak gewoon telefonisch bereikbaar. Zie ook het bericht hieronder.

* OPENING OP AFSPRAAK NAJAAR/WINTER 2022
De komende periode ziin we geopend op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur; het telefoonnummer voor ArtXpoze is 036-5225229.
Het telefoonnummer voor Interieur en Licht is 036-5221111.
Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen in een uitgebreider hoofdstukje iets verder hieronder.

De nieuwe editie nov/dec van de Kunstkrant

* OPENING NAJAAR/WINTER 2022

Opening op afspraak: ArtXpoze en Interieur en Licht zijn momenteel open voor bezoek, op afspraak. De administratie is telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur.


* TOELICHTING OPENING OP AFSPRAAK
Voor het maken van een afspraak voor bezoek zijn we telefonisch bereikbaar via 036-5225229 voor ArtXpoze en via 036-5221111 voor Interieur en Licht.
We zijn doorgaans bereikbaar op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur.
Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug. (In de weekends zijn we niet geopend.)

Sinds enige tijd zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel uitsluitend op afspraak. Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is gewoon mogelijk. Hetzelfde geldt voor voor interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we voor u verzorgen. Inlijstwerk wordt momenteel (soms) beperkt aangenomen, omdat we sinds begin van het jaar met een kleiner team werken.

Wij hebben het afspraaksysteem vorig jaar ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd konden worden. Ondanks de versoepelingen tav Corona blijven we werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu geen piek-momenten met lange wachttijden meer en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek.

Er zijn momenteel geen Corona maatregelen van toepassing op de cultuursector. Wij verzoeken u wel vriendelijk om bij verkoudheid of griepverschijnselen geen afspraak te maken, of uw geplande afspraak om te boeken naar een later tijdstip.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door op de foto hier onder te klikken. In de catalogus staat ongeveer een derde deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

Cosy gemaakt door Wil Mijer Van de wereldwijd bekende fotografe Wil Mijer hebben we een aantal foto's exclusief in collectie. Ze zijn verder wel te zien op internet bij de diverse fora, maar in print zijn ze alleen via een zeer gelimiteerde oplage te koop of te huur via onze Kunstuitleen.

DESIGNVERLICHTING EN NIEUWE LIJSTEN

Designverlichting bij ArtXpoze. Anneke Bulstra toont met Interieur en Licht een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.


* INTERIEUR EN LICHT TOONT DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is een presentatie met designverlichting ingericht door Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

Het bijzondere van de Kunstuitleen van ArtXpoze in Zeewolde is dat de collectie vrijwel volledig uit originele schilderijen bestaat. Waar U bij andere Kunstuitlenen veel reproducties aantreft vindt U bij ons vooral originele hedendaagse, kleurrijke kunst op canvasdoek. Dus als U al langer met het idee speelt om wat moois voor aan de muur te zoeken: wordt gewoon lid. De prijzen zijn alleszins betaalbaar en de helft van het huurbedrag bestaat uit een spaardeel waarmee U bij aankoop van een schilderij een (aan)betaling kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons eens vrijblijvend, maar op afspraak, tijdens onze openingsuren. (Klik hier.)

Casper Faassen Van deze inmiddels bekende kunstenaar zijn er nu een aantal mooie werken in collectie. Dit werk met de titel Portrait hebben wij inmiddels bij iemand thuis op mogen hangen.

NIEUWE KUNST VAN DIVERSE KUNSTENAARS

Ook in de Kunstcollectie van ArtXpoze...


Na een schitterende expositie met recent werk van Ineke ten Kaate hebben we een aantal van deze werken in de collectie van ArtXpoze opgenomen. De nieuwe schilderijen zijn te huur en te koop via de Kunstuitleen. De afgelopen periode is onze collectie uitgebreid met nieuw werk van o.a. Selwyn Senatori, Jochem de Graaf, Henry Brand, en Casper Faassen. Ook deze werken zijn te koop of te huur via onze Kunstuitleen.

Momenteel is er tevens een kleine selectie mooie, zeer exclusief ingelijste zeefdrukken van Hubert Sabelis in huis. Deze zijn niet te leen, maar wel beschikbaar voor verkoop.

Kortom: keus uit honderden originele kunstwerken voor betaalbare prijzen, zoals het schilderij hier naast van de bekende kunstenares Wilhelmien Nijboer. Wilt U dit kunstwerk of een ander mooi schilderij in Uw huis? Word dan nu lid van de Kunstuitleen of koop het via onze Galerie.

Balletdanseres van Ineke ten Kaate: één van de prachtige schilderijen van Ineke ten Kaate in onze uitleen- en verkoopcollectie.

WEETJES OVER ONS BEDRIJF EN DE WEBSITE:

ArtXpoze: de Kunstuitleenruimte en de lijstenmakerij; keus uit honderden schilderijen en ruim 1500 verschillende lijstprofielen.


ArtXpoze is een modern bedrijf, met enthousiaste mensen, goed vakmanschap en ouderwetse service. Een bedrijf, dat diverse diensten aanbiedt rondom inlijsten, kunstverkoop en kunstuitleen. Daarnaast bieden we ook diensten aan als (verkoop)styling, inrichtingsadviezen en verlichtingslichtplannen met samenwerkingspartner Interieur en Licht. Op deze website treft U informatie aan over de vele mogelijkheden die ArtXpoze U kan bieden.

Bij ArtXpoze vindt U een combinatie van diensten onder één dak, die elkaar naadloos aanvullen. Zo hebben wij een ruim gesorteerde LIJSTENMAKERIJ en in onze GALERIE/KUNSTUITLEEN kunt U een keus maken uit enkele honderden originele schilderijen van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op de SERVICEPAGINA'S kunt U alles vinden over kontaktgegevens, openingstijden, route en de overige diensten die ArtXpoze U verder nog kan bieden op het gebied van waardebepaling, kunstbemiddeling, inrichtingsadvies en meer... Door deze combinatie van diensten hoeft U niet meer van winkel naar winkel. U vraagt het; wij zorgen ervoor! Makkelijker kan het niet. Over het algemeen hebben we over alles wat we voor U kunnen doen informatie geplaatst op onze site. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde zoekmachine of op de SERVICEPAGINA'S naar de SITEMAP gaan. U kunt dan heel makkelijk een bepaald onderwerp opzoeken. Mocht er iets zijn rondom deze vakgebieden dat niet genoemd staat op onze site; vraag er gerust naar. Ook dan zullen we naar een oplossing zoeken of kunnen we U doorverwijzen naar een ander bedrijf. We beschikken wat dat betreft over een zeer uitgebreid netwerk.

Graag verwelkomen wij U bij ArtXpoze

Allez Bleu, een schilderij van de Tour de France. Ineke ten Kaate volgde eerst de Tour de France en een jaar later kwam ze met een hele serie schilderijen die ze exposeerde bij de diverse finish-plekken van de Tour. Een aantal van die werken is bij ArtXpoze te huur en te koop.

Diversiteit; 2 schilderijen, 2 stijlen...


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland