U bevindt zich hier: Catalogus kunstcollectie
terug naar: Startpagina
Algemeen:

Zoeken naar:

On-line Kunstlenen bij Kunstuitleen ArtXpoze

DIGITALE CATALOGUS KUNSTUITLEEN


Via deze Catalogus-site kunt U een deel van onze collectie on-line bekijken, evenals die van Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo en Kunstuitleen Deventer, waarmee het samenwerkingsverband Kunstuitleen Midden Nederland meer vorm gaat krijgen Er zal de komende tijd regelmatig nieuwe kunst toegevoegd worden aan de catalogus. Het is nu nog een deel van onze collectie, die in totaal uit meer dan 2000 kunstwerken bestaat.
Door hier te klikken komt u in de catalogus van "Kunstuitleen Midden Nederland" dat onderdeel is van de vestigingen van "Kunst en Lijsten".

LIDMAATSCHAP KUNSTUITLEEN
Om kunstwerken te kunnen lenen of reserveren via deze catalogus moet u lid zijn van de Kunstuitleen. U kunt lid worden via de Kunstuitleen in Zeewolde.

BETALING, TARIEVEN EN VOORWAARDEN
Betaling vindt plaats via automatische incasso. Uw huurovereenkomst is tevens incassomachtiging. De tarieven en voorwaarden vindt U onder het hoofdstuk Kunstuitleen en Galerie.

Afbeelding: Spaanse Huisjes van Sofia Wenzel. - Een mooi schilderij uit deze serie is in collectie bij Kunstuitleen ArtXpoze in Zeewolde.Heeft U interesse? Informeer via de mail naar eventuele beschikbaarheid van dit sfeervolle kunstwerk.


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland