U bevindt zich hier: Contact en route
terug naar: Contact en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Contact, route en laatste nieuws ArtXpoze

VOOR KUNST EN LIJSTEN...


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* GESLOTEN VOOR BEZOEK DOOR LOCKDOWN

In verband met de lock-down zijn ArtXpoze en Interieur en Licht tot 15 maart volledig gesloten. Als deze echt opgeheven is, beginnen wij weer met het inplannen van afspraken voor bezoek.
Tot die tijd zijn wij voor dringende zaken uitsluitend telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16 uur via 036-5225229 voor ArtXpoze en 036-5221111 voor Interieur en Licht.
Zodra wij weer afspraken in kunnen plannen zullen we dat op de website en social media bekend maken.

* HERINRICHTING ARTXPOZE
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Zeewolde.

* MAATREGELEN IVM PREVENTIE CORONAVIRUS
* Opening na de lockdown
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht sinds vorig jaar juni weer open op zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur, maar alleen op afspraak. Ook dit voorjaar blijft dat zo. Er zijn tevens afspraakmogelijkheden op andere dagen als u niet op zaterdag kunt. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch ingepland worden. Het nummer van ArtXpoze is 036-5225229. Het nummer van Interieur en Licht is 036-5221111. U kunt deze nummers bellen op werkdagen tussen 10 en 16 uur. Krijgt u onverhoopt de voicemail; spreek dan even uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u dan zsm terug.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. Aangezien wij niet aan de 1,5 meter regels kunnen voldoen hanteren we geen vrije toegang meer. Op deze manier kunt u ons veilig bezoeken. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een apart wachtplekje ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten. We stellen het gebruik van mondkapjes binnen niet verplicht, omdat u in principe alleen met uw eigen gezelschap bent. U bent uiteraard vrij ze wel te gebruiken en als u er op staat dat onze medewerker dat ook doet, kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen toch goed en veilig van dienst zijn.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door hier te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

Afbeelding: Maatregelen ivm Corona-preventie: - Ook na de lockdown kunt u ons alleen op afspraak bezoeken.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde. Dat kan momenteel alleen op afspraak. De actuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Verder is de centrale administratie van Kunstuitleen ArtXpoze (Kunstuitleen Midden Nederland) doorgaans telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur via 036-5226632. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.

* ARTXPOZE OP TWITTER:


Naast Facebook is ArtXpoze ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: ArtXpoze op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

Afbeelding: ArtXpoze op Facebook: - Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland