U bevindt zich hier: Kontakt en route
terug naar: Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Kontakt, route en laatste nieuws ArtXpoze

VOOR KUNST EN LIJSTEN...


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* KORTE SLUITING VOORJAARSVAKANTIE EN OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 28 februari zijn ArtXpoze en Interieur en Licht gesloten. Zaterdag 29 februari zijn we wel 's ochtends open van 09.00-12.00 uur.

Buiten de vakantieperiodes zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht wekelijks (zonder afspraak) geopend op vrijdag- en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. (Andere dagen/tijden ivm werkplanning uitsluitend op afspraak.)
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door op de foto hier boven te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

* SUPER-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie nu lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstgeschenk. Omdat onze
Kunstuitleen op de Veluwe 30 jaar bestaat, krijgt ieder nieuw lid bij inschrijving bij een vestiging van Kunstuitleen Midden Nederland 30 euro spaartegoed bijgeschreven op zijn of haar account. Dus wie er al eens over dacht om misschien lid te worden bij de Kunstuitleen van ArtXpoze; nu is het een goed moment, want deze aktie maakt het wel heel aantrekkelijk!

Afbeelding: "Sterrendorp" van Hjalmar Riemersma; - Deze winterprent zit onze kunstcollectie op de Veluwe. Voor meer mooie kunst ga je naar onze digitale catalogus. Klik voor de link op de foto.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde tijdens de reguliere openingstijden. De actuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Verder is de centrale administratie van Kunstuitleen ArtXpoze (Kunstuitleen Midden Nederland) telefonisch bereikbaar op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur via 036-5226632. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.

* ARTXPOZE OP TWITTER:


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: ArtXpoze op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

Afbeelding: ArtXpoze op Facebook: - Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.