U bevindt zich hier: Kontakt en route
terug naar: Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Kontakt, route en laatste nieuws ArtXpoze

VOOR KUNST EN LIJSTEN...


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* ZOMERSLUITING EN BEPERKTE OPENING SEPTEMBER
De hele maand augustus zijn we gesloten.
Vanaf de laatste week van augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het plannen van afspraken in september.
In september houden we een beperkt aantal momenten vrij voor uitzoek- of omruil-afspraken. We doen dit vanwege drukte door de verhuizing van onze vestiging in Ermelo en omdat Zeewolde regelmatig als tijdelijke opslag voor deze verhuizing gebruikt wordt.
Vanaf begin oktober, als Ermelo heropend is, zullen we in Zeewolde weer met normale bezetting draaien.

* MAATREGELEN IVM PREVENTIE CORONAVIRUS
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht sinds begin juni weer beperkt open, maar alleen op afspraak. Dit blijft ook zo na de zomerstop. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch ingepland worden. U kunt hier voor bellen op werkdagen tussen 10 en 16 uur.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. Aangezien wij niet aan de 1,5 meter regels kunnen voldoen hanteren we geen vrije toegang meer. Op deze manier kunt u ons veilig bezoeken. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een aparte wachtplek ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen toch goed en veilig van dienst zijn.
Om een afspraak te maken kunt u bellen met 036-5225229 voor ArtXpoze of 036-5221111 voor Interieur en Licht.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren. U kunt de catalogus bereiken door
hier te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen.

Afbeelding: Maatregelen ivm Corona-preventie: - Ook na de zomerstop kunt u ons alleen op afspraak bezoeken.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde. Dat kan momenteel alleen op afspraak. De actuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Verder is de centrale administratie van Kunstuitleen ArtXpoze (Kunstuitleen Midden Nederland) telefonisch bereikbaar op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur via 036-5226632. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.

* ARTXPOZE OP TWITTER:


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: ArtXpoze op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

Afbeelding: ArtXpoze op Facebook: - Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.