U bevindt zich hier: Overige diensten
terug naar: Contact en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Overige diensten ArtXpoze

* BEMIDDELING, ADVIES EN EXPOSITIES


ArtXpoze heeft U nog veel meer te bieden. Zo kunt U bij ons terecht voor een kostenloze waardebepaling van uw schilderij en wij bemiddelen in eventuele verkoop ervan via onze kunsthandel of brengen het tegen een voordelig tarief in bij één van de veilinghuizen waar we mee samenwerken.

Verder geven wij inrichtingsadviezen voor particulier en bedrijf in de breedste zin van het woord. Of het gaat om kunst, verlichting , styling… Het kan bij ons allemaal. Wij verzorgen alles van het begin tot het eind. Hierin werken wij nauw samen met partnerbedrijf Interieur en Licht.

Heeft U een expositie in uw bedrijf of bent U kunstenaar en wilt U ergens een expositie houden. Wij kunnen dit compleet verzorgen, van uitnodiging tot en met catering, en alles wat U verder kunt bedenken, zodat U er geen omkijken naar heeft.

Afbeelding: Samenwerkingspartner Interieur en Licht. - Voor lichtplannen, adviezen en complete interieurontwerpen.


Informeert U vrijblijvend naar onze mogelijkheden. U vraagt het ; wij verzorgen het.


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland