U bevindt zich hier: Lijstenmakerij
terug naar: Startpagina
Verder naar: Passe-partouts Glassoorten Ophangsystemen Schilderijrestauratie
Algemeen:

Zoeken naar:

Lijstenmakerij ArtXpoze

Bij ArtXpoze kunt U bijna alles in laten lijsten.

De lijstenmakerij voor Zeewolde en omgeving.


ArtXpoze beschikt over een compleet ingerichte Lijstenmakerij. In de eigen werkplaats worden inlijstingen vakkundig en met zorg op maat gemaakt.

U vindt in de Lijstenmakerij een enorm assortiment van ruim 1500 voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt ArtXpoze U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de complete collectie Barth wissellijsten. Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.
Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passepartoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto's, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles hebben wij een ook eigen restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen.

Afbeelding: De mogelijkheden bij Lijstenmakerij ArtXpoze; - U vindt hier een ruime sortering lijstprofielen waarmee wij Uw inlijsting compleet naar wens kunnen maken. Al het werk wordt met zorg, in eigen beheer en werkplaats, uitgevoerd


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland