U bevindt zich hier: Ophangsystemen
terug naar: Kunstuitleen en Galerie
Algemeen:

Zoeken naar:

Ophangsystemen

Van een simpele rail tot ophanging met verlichting


Indien u geen overbodige gaatjes in uw wand wilt hebben is een ophangsysteem een goede oplossing. Wij zijn specialist in ophangsystemen en bieden u hierin een zeer ruime keus. Als dealer van Artiteq hebben wij van dit bekende merk vrijwel alles op voorraad. Hierbij kunt U denken aan diverse rails voor aan de wand of tegen het plafond in o.a. naturel wit, zwart of aluminiumkleurig. Er is een keur aan ophangkoorden en haken waaruit U kunt kiezen. Wij verkopen al een complete click-railset vanaf € 18,50. Ook verkopen wij alle bijbehorende zaken los/per stuk om Uw ophangsysteem naar wens uit te breiden. Dus; heeft u een extra lijn nodig? Geen probleem.

Als U op de foto's rechts klikt en daarna doorklikt krijgt U grote afbeeldingen met nog meer technische details te zien.

Speciaal voor bedrijven : handige ophangsystemen voor verwerking in een systeemplafond, verkrijgbaar in zwart en wit.

Afbeelding: ArtXpoze is premium dealer van Artiteq. - Het meest verkochte hangsysteem is de clickrail.

De combirail van Artiteq in onze verkoopruimte

Afbeelding: Bij ArtXpoze vindt U alle ophangsystemen: - hier de mooiste oplossing bestaande uit een combirail met halogeen of led verlichting van Artiteq.

De combirail: state-of-the-art led techniek.


Systeemgekoppelde spotjes: de combirail van Artiteq.

Vrij exclusief zijn spotjes in de rail ingebouwd die u op het kunstwerk kunt richten teneinde het werk optimaal uit te lichten. Hiervan hebben wij een uitgebreide demonstratiewand.

Niet zo handig met de boor en/of geen tijd?
Heeft U geen tijd om de rails op te hangen? Wij werken samen met een vakkundig en betrouwbaar installatiebedrijf en komen bij U thuis of in uw bedrijf om de ophangsystemen ter plekke monteren. Vraag vrijblijvend een offerte.
ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland

Afbeelding: Ophangrail met verlichting: halogeen en led. - Het meest exclusieve ophangsysteem is de combirail; een extra zware rail met ingebouwd elektra voor het plaatsen van verlichtingsspots.