U bevindt zich hier: Kunstuitleen en Galerie
terug naar: Startpagina
Verder naar: Kunstuitleen Galerie Geschenkartikelen Kunst(uitleen)bon Ophangsystemen Kunstadvies
Algemeen:

Zoeken naar:

Kunstuitleen en Galerie ArtXpoze

Afbeelding: Entree van de Galerie van ArtXpoze - Meteen bij binnenkomst loopt U een wereld vol kleurige kunst binnen.


U zult zich onmiddellijk thuis voelen in de Galerie en Kunstuitleen van ArtXpoze. Dit komt door het open karakter en de gemoedelijke sfeer. Even binnenwandelen en genieten van al het moois wat ArtXpoze te bieden heeft is dan ook niet een grote stap.

U heeft bij ons keus uit honderden originele schilderijen van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast werken van bekende kunstenaars zijn juist ook debuterende kunstenaars van Nederlandse bodem en aanstormend buitenlands talent van toegevoegde waarde voor onze collectie. U vindt bij ons werken van onder andere Kathalijne Hes, Ineke ten Kaate, Wilhelmien Nijboer, Erik Zwezerijnen, Brigitte kleiberg, Dario Bosa, William Malucu, Claus Costa, Christiane Middendorf, Smael e.v.a. De collectie varieert van abstract tot figuratief; van warme aardetinten tot werken met felle kleuren waarbij de verf zo van het doek lijkt af te spatten.

Al onze werken zijn niet alleen te koop via de Galerie , maar de meeste zijn ook te huur via de Kunstuitleen. Op zich is dit bijzonder te noemen, omdat U bij ons vrijwel uitsluitend originele schilderijen kunt huren. Hiermee onderscheiden wij ons van andere Kunstuitlenen in Nederland waar de meeste werken uit werk in oplage bestaat. Een kunstwerk bij ons gehuurd vindt U daarom niet bij een ander!! U huurt bij ons al vanaf € 9,95 per maand.

De collectie wisselt voortdurend; niet alleen omdat er regelmatig nieuwe kunstenaars worden toegevoegd, maar ook omdat er via onze Kunstuitleen nog eens ca. 250 kunstwerken circuleren. Het loont dus de moeite om regelmatig te komen kijken.

Een aantal keren per jaar organiseert ArtXpoze exposities. U kunt op de hoogte gehouden worden van al onze aktiviteiten door U aan te melden via de link "contact" onder vermelding van "aanmelden nieuwsbrief" in het onderwerp.


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland