U bevindt zich hier: Galerie
terug naar: Kunstuitleen en Galerie
Algemeen:

Zoeken naar:

Galerie

IN ONZE GALERIE VINDT U HONDERDEN ORIGINELE WERKEN


U zult zich onmiddellijk thuis voelen in de Galerie van ArtXpoze. Dit komt door het open karakter van de Galerie. Even binnenwandelen en genieten van al het moois wat ArtXpoze te bieden heeft is dan ook geen al te grote stap, ook al is dat tegenwoordig alleen op afspraak mogelijk.

MODERNE KUNST
ArtXpoze beschikt over enkele honderden, voornamelijk oorspronkelijke, werken op doek. De collectie is aansprekend en heel divers. De schilderijen variëren van abstrakt tot figuratief. U vindt niet alleen werken in prachtige, warme aardetinten maar ook werken met felle kleuren waarbij de verf zo van het doek lijkt af te spatten. De collectie wisselt voortdurend; niet alleen omdat er regelmatig nieuwe kunstenaars worden toegevoegd, maar ook omdat er via onze kunstuitleen nog eens ca. 250 kunstwerken circuleren. Regelmatig kijken loont de moeite dus zeker.

KUNSTENAARS
Van een tweetal populaire kunstenaressen, te weten Kathelijne Hes en Ineke te Kaate, hebben wij één van de grootste collecties van Nederland. Ook de schilderijen en beelden van Wilhelmien Nijboer zijn bij ons in ruime mate vertegenwoordigd. Naast werken van bekende kunstenaars zijn juist ook debuterende kunstenaars van Nederlandse bodem en aanstormend buitenlands talent van toegevoegde waarde voor onze collectie.

DIVERSEN
Verder treft U in onze Galerie een bescheiden, maar mooie collectie zeefdrukken in kleine oplages aan (van o.a. Sabelis). Daarnaast hebben wij ook een aantal etsen van bekende plekken in Zeewolde. Deze etsen zijn in opdracht van ons vervaardigd door Erlend Steiner-Lovisa en zijn door hun vriendelijke prijs een mooi cadeau-artikel. Ook vindt u bij ons een aantal exclusieve handgemaakte beelden, vazen, sculpturen en batiks. Kom eens vrijblijvend binnen om rond te kijken en/of deskundig advies te krijgen.

Een aantal keren per jaar organiseert ArtXpoze exposities. U kunt op de hoogte gehouden worden van al onze aktiviteiten door U aan te melden via de link "contact" onder vermelding van "aanmelden nieuwsbrief" in het onderwerp.

Afbeelding: Entree van de Galerie van ArtXpoze - Meteen bij binnenkomst loopt U een wereld vol kleurige kunst binnen.


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland