U bevindt zich hier: Geschenkartikelen
terug naar: Kunstuitleen en Galerie
Algemeen:

Zoeken naar:

Bijzondere geschenkartikelen

Afbeelding: Glaskunst van Molinari -


ArtXpoze is een naam die inmiddels een begrip geworden is. Er zijn veel mensen die de weg hebben weten te vinden naar de Lijstenmakerij. Ook de Galerie en Kunstuitleen worden door mensen uit Zeewolde en omgeving goed bezocht. Wat menigeen echter niet weet is, dat U ook voor een bijzonder cadeau uitstekend kunt slagen bij ArtXpoze. Dus: wilt U eens iets anders geven met de Kerst of een verjaardag, iets kunstzinnigs, dan bent u bij bij ArtXpoze aan het juiste adres.

In de Galerie heeft U niet alleen keus uit prachtige handgeblazen glasobjecten van Molinari, waaronder presse-papiers, olielampjes, vazen en schalen van bijzondere kwaliteit, glaskunst van Loranto, maar er zijn ook Tiffany lampjes van de hand van Ed Jansen waarin een kaars gezet kan worden. Daarnaast hebben wij ook een aantal etsen van bekende plekken in Zeewolde. Deze etsen zijn in opdracht van ons vervaardigd door Erlend Steiner-Lovisa en zijn door hun vriendelijke prijs een mooi cadeau-artikel.

Zoekt u iets totaal anders, dan zijn de handbeschilderde kerstballen van fijnschilder Arnold Pieterse wellicht wat voor u. Maar ook met de keramieken vazen beschilderd door Joop Reichenfeld heeft u een prachtig en origineel geschenk. Verder vindt U er een gedichtenbundeltje van de hand van kunstenares Wilhelmien Nijboer. Deze veelzijdige kunstenares heeft ook diverse kleurige keramiekbeeldjes gemaakt die ook in onze collectie zijn opgenomen. Ook vindt u bij ons de aansprekende keramieken beeldjes van de hand van de bekende kunstenares Jacqueline Schäfer.

Voor jonge kinderen is er een voorleesboek, op onnavolgbare wijze geïllustreerd door Erlend Steiner Lovisa.
Van diverse afbeeldingen uit dit boek zijn ook exclusieve zeefdrukken verkrijgbaar. Heeft u geen keus kunnen maken, dan is er altijd nog de ArtXpoze Artbon. Hiermee geeft U voor een door U te bepalen bedrag Kunstuitleen cadeau.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.

Afbeelding: Molinari glas en handbeschilderde kerstballen -


ArtXpoze- Bezoekadres (alleen op afspraak): Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail:
info@artxpoze.nl
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.

Het bezoekadres is tevens postadres voor ArtXpoze en de vestigingen van Kunst en Lijsten en Kunstuitleen Midden Nederland