Lijstenmakerij ArtXpoze in Zeewolde; voor kwaliteitswerk in ieder detail

Update lijstenmakerij

Afgelopen jaar hebben onze leveranciers hun collecties aanzienlijk vernieuwd. Een aantal series lijstprofielen is uitgefaseerd en vervangen door nieuwe modellen en kleurcombinaties. Wij hebben daar weer een aantal keuzes in gemaakt en inmiddels is onze selectie weer helemaal “up-to-date” voor de komende winterperiode. Dus mocht u iets in willen laten lijsten, reinigen of restaureren; bel gewoon even met 036-5225229 om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.

Algemene info Lijstenmakerij ArtXpoze

U vindt in de Lijstenmakerij een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Lijstenmakerij ArtXpoze U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl, Spagl en Vadia. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten (op bestelling). Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.

Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passe-partoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto’s, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles is er ook een restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen.

Voor iedere stijl of smaak hebben wij een oplossing in huis

Branchevereniging Art-Frame

Lijstenmakerij ArtXpoze is als onderdeel van Kunst en Lijsten al jarenlang lid van Art-Frame. Dit is de Nederlandse branchevereniging voor kunsthandelaren en lijstenmakers. Voor de consument geeft het lidmaatschap van een lijstenmakerij de garantie dat u bij een vakman bent. Mocht u ondanks dat een geschil over het eindresultaat krijgen, dan is er bij de branchevereniging een geschillencommissie waarbij u terecht kunt. Onze lijstenmaker, met ruim 20 jaar ervaring, was zelf een aantal jaren bestuurslid van deze organisatie; u kunt uw inlijst-opdracht met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.